Bror Ericsons Måleri

Bror Ericsons Måleri

Bror Ercison Måleri AB är ett måleriföretag med lång erfarenhet, minst sagt: här talar vi faktiskt om över 75 år som leverantör av måleritjänster av alla möjliga slag. Då det är ett faktum att hälften av alla nystartade måleriföretag får lägga ner sin verksamhet redan innan första året är till ända (oftast på grund av att man inte blivit lönsamma) har så många år i en av Sveriges mest konkurrentutsatta branscher verkligen respekt med sig.

Vad erbjuder Bror Ericson Måleri i Göteborg för slags tjänster? Vi kan nämna ett relevant urval. Exempelvis:Målning vid reparationer och ombyggnader: såsom exempelvis tapetrivning, bredspackling, målning av väggar, golv och tak samt målning av snickerier. Epoximålning: Att måla epoxigolv kräver sin yrkesman eller kvinna, det är verkligen inget för glada amatörer att kasta sig på. Bror Ericson har målare som är certifierade att handha nymålning och ommålning av epoxigolv.

Målning av våtrum: B E:s målare är certifierade att jobba med målning i våtrum. Efter jobbet är färdigt anmäls arbetet till branchgaranti vilket innebär alla kunder får en 10 års funktionsgaranti som omfattar både material och utförande på jobbet. Tryggt för dig som kund med andra ord.

Servicemålning & Utvändigt: Utför även mindre typer av uppdrag som exempelvis tapetsering av ett rum, målning av en dörr och liknande arbetet i hemmet. Bror Ericsons fixar även tvättning, ommålning av gamla och nya fasader på såväl trähus som stenhus.

hemHemsida: www.brorericsons.se

Omdöme & Info

  • Över 75 års erfarenhet av måleritjänster i Göteborg
  • Fixar de flesta typer av måleriuppdrag
  • Generösa garantier på utfört arbete

Har du köpt målartjänster eller andra hantverkstjänster av Bror Ericson Måleri i Göteborg? Lämna ditt omdömen från 1-10 här nedanför. 1 står för lägsta betyg och 10 för högsta. Du kan även lämna ett skriftligt omdöme på sidan för kontakta oss.

[starrater tpl=10]

Fler alternativ: Pensionärspoolen, OA Tobiason, Allerby Måleri, KP Måleri