KP Måleri i Göteborg

KP Måleri i Göteborg – totalentrepenad med 30-års erfarenhet

Det är alltid en bra affär att köpa kvalité. En devis som i allra högsta grad gäller när du ska anlita en målare i ditt hem eller till ditt företag. Ett företag som sedan länge varit synonymt med kvalitet i samband med målariarbeten är KP Måleri AB, stationerat på Britta Sahlgrensgatan i Västra Frölunda.

Det säger faktiskt en hel del om man som företag och organisation har överlevt i över 30 år i målaribranschen – vilket är precis vad KP Måleri har gjort. Sen är det kanske fel uttryckt att företaget har ”överlevt”. Snarare växt, blomstrat och serverat tusentals nöjda kunder genom åren.

Idag har man runt 30 aktiva och professionella målare att erbjuda marknaden och KP tar inte ”bara” emot jobb i Göteborg, utan i hela Europa.

Med fokus på kvalitet och effektivitet

Nyckelorden hos KP Måleri är, enligt företagets hemsida, kvalitet och effektivitet, men avstamp i personlig kundkontakt och behovsanalys. Det ska också nämnas att KP Målari erbjuder totalentrepenad, vilket i lekmannatermer innebär att de kan hjälpa dig med i princip allt som har med hantverksarbeten att göra. Små och stora jobb utförs med samma fokus. Bland tjänsterna kan bland annat nämnas: utvändigt måleri, invändigt måleri, dekorationsmåleri, tapetsering, kakel, mattor, murarbeten, snickeriarbeten och undertak.

Ett par fakta

  • Över 30 år i måleribranschen = stor erfarenhet och yrkeskompetens
  • 30 professionella målare som utför jobb i hela Göteborg (och Europa.)
  • Erbjuder Totalentreprenad

hemHemsida: www.kpmaleri.se

Omdöme & Info – KP Måleri

Har du köpt målartjänster eller andra hantverkstjänster av KP Måleri Göteborg? Lämna ditt omdömen från 1-10 här nedanför. 1 står för lägsta betyg och 10 för högsta. Du kan även lämna ett skriftligt omdöme på sidan för kontakta oss.

[starrater tpl=10]

Fler alternativ: Pensionärspoolen, OA Tobiason, Bror Ericson Måleri, Allerby Måleri