O A Tobiason Måleri i Göteborg

O A Tobiason Måleri – since 1907

När man som kund letar efter målarfirmor i Göteborg brukar två saker förutom priset vara avgörande. För det första att målaren är yrkeskunnig. Vilket är detsamma som att målaren har erfarenhet av jobbet ifråga och skicklighet i sitt utövande. För det andra att det finns referenser som kan stödja (egentligen ”bevisa”) denna yrkesskicklighet. Att det så att säga finns andra kunder som kan gå i god för målaren. Ju fler desto bättre, både vad gäller kunder och antalet färdiga projekt att visa upp.

Målare med goda referenser

För O A Tobiason Måleri AB i Göteborg skapar samtliga dessa krav inga som helst problem. Apropå erfarenhet och skicklighet så har företaget funnits sedan 1907 (!), vilket även en riktigt usel matematiker får till väldigt, väldigt många år.

Och när det kommer till referenser – ja, vad sägs om Liseberg? O A Tobiason Måleri har nämligen sköt de flesta måleriarbeten och dylikt underhåll på Nordens finaste nöjespark sedan 1974. Bland andra företagsreferenser kan också nämnas bostadsbolaget Poseidon, PEAB och Auktionsverket (Ivar Kjellberg Bygg AB).

Inget målerijobb för stort eller smått

Därtill ska också nämnas att du inte behöver vara ett mångmiljonbolag för att anlita O A Tobiason Måleri. Devisen lyder nämligen att ”inget jobb är för litet eller för stort”. En sak kan du dock vara säker på när du anlitar en målare från detta företag. Du får gott om yrkeskunnande för dina pengar och ett bra resultat.

Företaget har även en sprutverkstad på Hisingen i Göteborg som erbjuder både stora bostadsbolag och privatkunder med sprutlackering av innedörrar och köksluckor.

Ett par fakta

  • Har varit verksamma i Göteborg sedan 1907 = massiv erfarenhet av målarjobb.
  • Många goda kundreferenser – sköter bland annat målartjänster och underhåll av Liseberg.
  • Fixar även sprutlackering av innedörrar och köksluckor i verkstaden på Hisingen

hemHemsida: www.oatobiason.se

Info & Omdöme – O A Tobiason Måleri

Har du köpt målartjänster av O A Tobiason Måleri? Lämna ditt omdömen från 1-10 här nedanför. 1 står för lägsta betyg och 10 för högsta. Du kan även lämna ett skriftligt omdöme på sidan för kontakta oss.

[starrater tpl=10]

Fler alternativ: Pensionärspoolen, Bror Ericson Måleri, Allerby Måleri, KP Måleri