Pensionärspoolen

Pensionärspoolen = smart koncept för personaluthyrning

Pensionärspoolen i Göteborg har ett smart koncept för personaluthyrning, både för dig som privatperson och till företag som behöver extra hjälp och bemanning vid behov. Här kan du med andra ord anlita en målare i Göteborg som har, minst sagt, lång erfarenhet av sitt yrke.

Som du säkert redan gissat så hyr Pensionärspoolen ut yrkeskunniga pensionärer som arbetskraft och detta gäller i allra högsta grad tjänster för RUT och ROT, målare inkluderat. En stor fördel med att anlita en målare från Pensionärspoolen är tryggheten; här får du en garanterat yrkeskunnig målare från ett av landets smartaste franchisekoncept för hantverkstjänster.

Pensionärspoolen är bland annat medlemmar i Svenska Franchiseföreningen, vilket bara det innebär en kvalitetsstämpel som lämnar flera andra personaluthyrningsföretag och hantverkare i skuggan. En annan stor anledning att vända sig till detta bemanningsföretag är priserna. ROT-avdrag direkt på fakturan, samtidigt som timpenningen är synnerligen liten; någonstans mellan 160-195 kr/timmen för hantverkstjänster.

Finns du på någon annan ort i Sverige är det heller inga problem. Pensionärspoolen finns över hela Sverige idag och vi på målare Göteborg är säkra på att det här är ett koncept som kommer växa. Seriösa, yrkeskunniga leverantörer med bra priser är nämligen något som kunderna brukar gilla, eller hur?

Ett par fakta

  • Medlemmar i Svenska Franchiseföreningen = borgar för hög kvalitet i jobbutförandet.
  • ROT-avdrag direkt på fakturan för målartjänster
  • Prisvärda målare, liten timkostnad

hemHemsida: målare hos Pensionärspoolen

Omdöme & Info – Pensionärspoolen

Har du köpt målartjänster eller andra hantverkstjänster av Pensionärspoolen i Göteborg? Lämna ditt omdömen från 1-10 här nedanför. 1 står för lägsta betyg och 10 för högsta. Du kan även lämna ett skriftligt omdöme på sidan för kontakta oss.

[starrater tpl=10]

Fler alternativ: O A Tobiason, Bror Ericson Måleri, Allerby Måleri, KP Måleri