Vanliga frågor

Vanliga frågor

Kan jag anlita er för måleriuppdrag?
Nej. Vi är ingen målerifirma. Vi är en förmedlingssajt, vilket innebär att vi förmedlar uppdrag mellan kunder och målerifirmor. Detta gör vi framförallt via vår offerttjänst.

Varför ska jag använda er offerttjänst?
Flera orsaker. Dels för att det är gratis. Men framförallt för att du får flera offerter och målerifirmor att välja mellan (upp till 5 stycken). På så vis kan du snabbt jämföra priser och upplägg – och sedan välja det som passar dig bäst. Vilket sparar dig både tid och pengar.

Är man alltid garanterad fem offerter?
Nej. Hur många offerter du får beror på vilken typ av uppdrag det handlar om. Såsom antalet kvadratmeter, tidpunkten för uppdraget, vilket material som ska målas – och så vidare. En sak är dock säker. Du har inget att förlora på att använda vår offerttjänst. Den är alltid helt kostnadsfri och utan några som helst förpliktelser.

faq

Vilken är Göteborgs bästa målerifirma?
Det beror återigen på vilket uppdrag det handlar om. Vissa företag är extra duktiga på en viss typ av tjänster, och lite sämre på andra. Därför är det bra att få förslag och offerter från flera. Så att du sen själv kan bedöma och besluta vad som känns mest prisvärt. Firmorna som vi förmedlar har dock en sak gemensamt. De kan sin sak. De har lång erfarenhet och stor kunskap.

Blir det inte alltid billigare att göra det själv?
Svårt att säga. Det beror förstås på hur duktig du är, och vilken typ av kvalitet du känner dig nöjd med. Vi är dock av åsikten att det alltid är långsiktigt lönande att anlita en yrkesperson. Inte minst om du äger din fastighet och är mån om dess värde.

Kan jag använda ROT-avdraget när jag köper måleritjänster?
Absolut. Då får du dra av upp till 50% av priset. En sak ska du vara uppmärksam på här. Och det är att vissa hantverksföretag kommuniceras sina priser med ROT-avdraget inbakat. Är du osäker på vad som gäller kan du förstås fråga företag – eller vända dig till skatteverket för regler och rön.